Manon

Yoga

Mijn eerste ontmoeting met Yoga was in 2012 tijdens een reis door Thailand. Al snel merkte ik de positieve invloed die yoga zowel fysiek als emotioneel op mij had. Sinds die tijd is mijn interesse voor yoga alleen maar gegroeid. In 2015 heb ik een Yin Yoga opleiding gevolgd in Amsterdam. In 2016 heb ik in Goa (India) bij het Ashiyana Yoga Centre de opleiding tot Vinyasa Yoga Teacher gevolgd.

Yoga verbindt mij met mijn lichaam en mijn gevoel, geeft mij balans en rust. Voor mij voelt yoga elke keer weer als een cadeautje! In mijn lessen ligt de focus op het verdiepen van het contact met lichaam en geest en het vinden van rust en ontspanning in ons vaak zo drukke bestaan. Leuk om je te ontmoeten in een van mijn lessen!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Vera

Pilates, Yoga

Reut

Pilates, Yoga

Arabelle

Yoga

Burcin

Yoga

Nathalie

Yoga

Inez

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.