Minne

Yoga

Yin yoga kwam tien jaar geleden op mijn pad. Eerst voelde het een beetje onwennig om te verzachten en te vertragen. Ik was gewend om te dansen, te sporten en vooral hard mijn best te doen. Door yin yoga begon ik thuis te komen in mijn eigen lichaam. De impact van dat ene uurtje per week, reikte verder dan alleen de mat. In mijn dagelijkse leven ervaar ik minder stress en sta ik vaak in rechtstreekse verbinding met mijn emoties en mijn hart. Door mijn voorliefde voor yin yoga en ter verdieping van mijn yin teacher training, ben ik in 2022 begonnen aan een opleiding tot shiatsu therapeut. Deze lichaamsgerichte therapie helpt mij om jouw lichaam nog beter te begrijpen en te ondersteunen tijdens de yin poses. In mijn lessen nodig ik jou uit om tot rust te komen en te landen in jouw lichaam. Daarnaast bied ik ruimte om naar binnen te keren en je innerlijke landschap op een liefdevolle manier te onderzoeken. Wat speelt er, op dit moment, in jou? Mag jij zijn met alles dat zich aandient, zonder ook maar iets te willen veranderen? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in de yin les!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ana portrait

Yoga

Ana

Marens portret

Pilates

Marens

stefania_montemurro_portrait

Mindfulness, Yoga

Stefania

jady satoer portrait

Yoga

Jady

Jacco-Martin

Yoga

Jacco

Headshot Marta Bianchi

Yoga

Marta

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.