Jessica

Yoga

Yoga heeft zich altijd als een rode draad door mijn leven verweven. Zo beoefende ik vroeger vaak yoga samen met mijn moeder. Door mijn achtergrond in moderne dans leerde ik kennismaken met de beginselen van yoga, voornamelijk vinyasa, die vaak in de warming up verweven was. De danswereld kan hard zijn en ik ontdekte al snel dat dit niet de manier was waarop ik met mijn lichaam en geest om wilde gaan. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik een andere manier ontdekte van omgaan met het fysieke lichaam en dat er tegelijkertijd ruimte mag ontstaan voor de binnenkant.

Ik heb uiteindelijk afscheid genomen van de yang wereld waar ik mij in bevond en besloot dat ik mijn passie voor yin yoga wilde gaan delen. In mijn lessen is het niet belangrijk hoe iets er uit ziet. Veel belangrijker is hoe de asana voor jou voelt en wat het lichaam jou vertelt. Rust en ruimte creëren in lichaam en geest staan samen met de adem centraal. De adem brengt ons terug naar dit moment, het nu. In een wereld vol verwachtingen en to do lijstjes hoop ik dat jij op de mat de rust en ruimte kan vinden waar je naar op zoek bent.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Elske_Steen_portret

Yoga

Elske

Luca portrait

Yoga

Luca

carol aldighieri portrait

Yoga

Carol

Rachele Chinellato

Yoga

Rachele

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.