Jessica

Yoga

Yoga is altijd al een deel van mijn leven geweest, of misschien moet ik zeggen dat de asana practice dat altijd al is geweest. In de jaren dat ik intensief danste en een vooropleiding deed leerde ik ook over vinyasa en asana. Tijdens die bewegingen vond ik een gevoel van rust en kracht in mijn lichaam waarvan ik niet wist dat het bestond. Ik besloot te stoppen met dansen en vond een zachtere vorm van beweging voor mijn lichaam: yin yoga. Echt van binnenuit voelen wat er gebeurt. Het observeren van elke kleine beweging van mijn lichaam: het creëren van ruimte, het daadwerkelijk kunnen voelen van warmte in mijn benen en het volgen van mijn ademhaling. Het leek mij dan ook logisch om anderen door deze verschillende rustgevende sensaties heen te begeleiden. Omdat ik een enorme passie heb voor geuren, integreer ik graag essentiële oliën als een extra hulpmiddel in mijn yin lessen.

Op mijn “yoga” pad ontdekte ik dat er zoveel meer is dan alleen de asana practice en ging ik op zoek naar meer verdieping. Dus begon ik aan een vinyasa teacher training in Amsterdam en in september 2023 deed ik ook de 75hr Jivamukti teacher training in Barcelona. Hier leerde ik om lol te maken, gek te durven zijn, mezelf te wijden aan een practice en meer verbinding te maken met het goddelijke (Bhakti). In mijn vinyasa lessen integreer ik nog steeds graag mijn rustige yin kant, zodat je je welkom voelt, je jezelf uitdaagt maar vooral meebeweegt met wat je lichaam op dat moment te bieden heeft. En dan bouwen we samen verder vanuit die stabiele basis.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates

Marens

Yoga

Susanne

Yoga

Dafne

Pilates, Yoga

Karin

Yoga

Cristina

Yoga

Jady

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.