Dafne

Yoga

Na een burn-out te hebben gehad, herontdekte ik yoga een aantal jaar geleden. Of ik nu een stevige Vinyasa les deed, of wat rustigere Hatha, ik liep de studio uit met veel energie en voldoening, of ik voelde weer even goed wat ik nodig had.

Yoga geeft mij de levenslust en stilstand die we beide zo nodig hebben in onze huidige drukke maatschappij. Wat ik zelf ervaarde bij vinyasa en hatha yoga wilde ik graag overbrengen naar anderen, waardoor ik het pad ben gaan bewandelen van het doceren, dat doe ik dan ook met veel plezier en energie. Met mijn coaching achtergrond, en als therapeut in opleiding staan mijn lessen vaak in het teken van voelen hoe het met je is op dit moment; zowel in meditatie ofwel in de flow. Hierin mag je jouw eigen behoefte volgen. De ene keer is dat meer uitdaging, flow en inspanning, en de andere keer is dat meer rust, stilstand en overgave. Beide zijn welkom.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Francesca portrait

Yoga

Francesca

Federica portrait

Pilates

Federica

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

20200503_150012

Pilates

Noa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aerial, Yoga

Nadine

Patrizia portrait

Yoga

Patrizia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.