Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is sterk in opkomst omdat de voordelen voor medewerker en bedrijf steeds meer erkend worden en yoga al lang niet meer ‘zweverig’ hoeft te zijn. Thrive Yoga garandeert een op maat gemaakt programma met o.a. yoga en mindfulness met ervaren docenten en trainers. Met ongeveer 50 docenten en drie fysieke locaties in Amsterdam Oost zijn we in staat aan vrijwel al uw specifieke behoeften ten aanzien van de lessen en workshops te voldoen en de continuïteit van lessen te garanderen. 

Thrive heeft een belangrijke voorsprong op het gebied van Yoga voor bedrijven. Eigenaar van Thrive Yoga,  Marco Rodie is onder andere opgeleid aan de Business Universiteit Nyenrode en heeft ruim 20 jaar managementervaring. Daardoor weet hij als geen ander de vertaalslag te maken van Yoga naar (effecten) voor medewerkers en de onderneming.

Waarom yoga in jouw bedrijf?

Een aantal van de beoogde resultaten kunnen zijn;

 • Verhoging van de Vitaliteit en Concentratievermogen van medewerkers (o.a. hogere productiviteit).
 • Verlaging van de (kans op) fysieke en psychische klachten als stress, burn out en RSI (o.a. lager ziekteverzuim).
 • Vergroting van medewerkerstevredenheid en onderlinge samenwerking (o.a. lager personeelsverloop).
 

Bedrijfsyoga is een betaalbaar en bewezen effectief instrument en wordt specifiek op de ondernemingsbehoeften afgestemd. De basismogelijkheden zijn onder andere;

 • Wekelijkse lessen (45-75 minuten) op locatie in pauze of voor / na kantooruren
 • Yoga introductie workshop
 • De-stress, ontspannings en / of teambuilding workshops
 • Kick off voor een Heidag of ander Management event / meeting
 • Midnfulness introducties en cursussen

Voordelen van yoga

Yoga is bevorderlijk voor je gezondheid en welzijn. Regelmatig yoga beoefenen helpt je om volop en bewust te leven. Om te ‘Thriven’! Vraag jij je af of yoga iets voor jou is? Dit is wat regelmatig yoga beoefenen je onder …

Lees verder...

Trainers

Thrive heeft een gevarieerd bestand van Yoga, Pilates en Mindfulness trainers. Een overzicht van aangesloten docenten vind je op onze  Docenten Pagina. Gespecialiseerde trainingen en workshops kunnen ook gegeven worden door de founder van Thrive Yoga, Marco Rodie en door de Iryna Ivanova.

Marco Rodie

Marco Rodie, heeft in 2012 Thrive Yoga opgericht na een carrière bij de Koninklijke Marine als marineofficier en een brede ervaring in het bedrijfsleven. Zo was hij voordat hij ondernemer en yoga-docent werd; Operations manager bij Simed, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ziekenhuizen (wereldwijd) en Delivery Manager bij Capgemini (verantwoordelijk voor projecten en projectontwikkeling). Deze kennis en ervaring zet hij nu ook in bij het geven van yogalessen, trainingen en opleidingen. 

Iryna Ivanova

Iryna Ivanova is oprichter en eigenaar van Iryna Business Yoga. Haar focus ligt op vermindering van stress, verhoging van energieniveaus en verbetering van prestaties in de bedrijfswereld. Iryna Ivanova is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en verzorgt programma’s zoals: Business Mindfulness, Stellar Performance en Emotional Intelligence. Iryna heeft een internationale zakelijke achtergrond en kent de uitdagingen van het werken in een kantooromgeving. Ze heeft effectieve manieren ontwikkeld om stress te verminderen, je focus te herpakken en innerlijke rust te bereiken.

Referenties

Thrive Yoga geeft sinds 2012 bedrijfsyoga voor verschillende bedrijven in Amsterdam. Enige recente klanten van ons in de afgelopen jaren zijn onder andere:
 • Fairphone
 • Indeed.com
 • ING
 • Rabobank (via Talentfirst)
 • Sandvik
 • Stevin Technology Consultants
 • WestlandUtrecht Bank
 • GoPro
 • Viacom
 • Sowiso

 

Neem contact op met Thrive Yoga voor meer informatie en/of een offerte op maat voor uw onderneming.

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Francesca

Yoga

Dafne

Pilates

Mirjam

Yoga

Sid

Yoga

Burcin

Pilates, Yoga

Reut

Pilates

Michal

Pilates

Federica

Yoga

Gretchen

Pilates

Saoula

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

 • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
 • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.