Shamio

Aerial, Yoga

Nog altijd herinner ik me de warrior 2 pose tijdens mijn aller eerste yoga en mantra les als kind. De docente zei: ‘Reach your arm far, keep your legs strong and gaze along your fingers like a strong warrior thats holding her bow’, en dat deed ik. Ik vond het even ongemakkelijk en daarna voelde ik mij inderdaad heel sterk. Vanaf dat moment heb ik altijd een passie gehad voor bewegen. Ik deed samen met mijn moeder yoga en mantra zingen, ik ging turnen en deed daarna luchtacrobatiek in aerial silks (tissu), wat ik nu nog steeds doe.

Als volwassene ben ik dieper in de yoga en haar filosofie gedoken. Ik deed een pre-teacher training bij De Nieuwe Yogaschool en de Vinyasa en Yin opleiding bij Thrive. Ik heb geleerd dat compassie en ontspanning belangrijk is voor mijn lichaam en geest. Voor mij is yoga hét moment om mijn geest te ontspannen, even alles los te laten en te focussen op mijn lichaamsbeweging. In mijn vinyasa lessen koppel ik bewust de ademhaling aan de asana flow, waardoor de geest kalmeert. In mijn (aerial) yin lessen combineer ik mijn twee passies: aerial silks en yoga. Daarin leg ik de nadruk op ontspanning. Ontspanning van het lichaam, de adem en de geest. Je komt tijdens de les telkens terug naar je eigen ademhaling terwijl we in een ontspannende houding ons diepe bindweefsel stimuleren voor een paar minuten. In mijn aerial yin & relax les gebruiken we het doek (hangmat) om extra te ontspannen, omdat je bijvoorbeeld tijdens de savasana volledig wordt gedragen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

Ana portrait

Yoga

Ana

Jes portrait

Pilates, Yoga

Jes

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Marens portret

Pilates

Marens

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.