Federica

Pilates

Ik ben Federica Latorre, danseres en docent hedendaagse dans. Ik geef al elf jaar dansles en de afgelopen twee jaar ben ik ook begonnen met het geven van Pilates en Mobiliteit&Flexibiliteit.

Lesgeven is mijn werk en mijn passie, iets dat goed is voor mij, mijn lichaam en mijn ziel. Het helpen van studenten bij het bereiken van doelen is iets dat enorm veel voldoening geeft. Ik hoop dat ik altijd het beste kan doen voor hun groei en voor de mijne.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Cecile_mertens_portrait

Mindfulness, Yoga

Cecile

Maria Arnaoutaki portrait

Yoga

Maria Arnaoutaki

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Jes portrait

Aerial, Pilates, Yoga

Jes

Olena Portrait-2

Yoga

Olena

Silvia portait 1

Yoga

Silvia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.