Matilde

Pilates

Mijn naam is Matilde en ik ben een professionele danseres en een gecertificeerde en ervaren Pilates- en danslerares. Ik heb ook een bachelordiploma in fysiotherapie, dus ik heb een goede kennis van anatomie, het menselijk lichaam en blessures.

Mijn Pilates-lessen zijn zacht maar tegelijkertijd zeer effectief. Ik werk graag in een respectvolle en vreugdevolle omgeving en ik vind het altijd belangrijk om mijn oefeningen heel duidelijk uit te leggen, zodat iedereen zich bewust kan zijn van wat we doen. Ik gebruik graag mijn dans- en fysiotherapie achtergrond om mijn lessen vloeiend, harmonieus en evenwichtig te maken, maar ook zeer veilig en geschikt voor ieders behoeften.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Susanne

Yoga

Romy

Yoga

Jady

Pilates, Yoga

Hilt

Yoga

Emilie

Yoga

Dimitra

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.