Maria

Yoga

Maria is een gecertificeerde Iyengar Yoga Docent niveau 1 met meer dan tien jaar ervaring in deze transformerende praktijk. Haar yogareis begon in 2008 naast dansstudies. Het was echter pas een paar jaar later dat haar nieuwsgierigheid opbloeide, waardoor ze de diverse aspecten van yoga ging verkennen. Door de jaren heen heeft Maria haar vaardigheden verfijnd door consistente deelname aan lessen en workshops met ervaren docenten.

Haar stijl van lesgeven combineert een diepe toewijding aan de discipline met een vleugje humor en gelach. Maria’s lessen zijn een synthese van zorgvuldige aandacht voor de uitlijning van het lichaam en een scherpe observatie van de complexiteit van de geest. Voor haar is yoga een levensreis en een steeds evoluerende verkenning van zichzelf. In haar lessen streeft ze ernaar studenten te begeleiden op deze levensverrijkende reis, waarbij ze het licht deelt dat ze door yoga heeft ontdekt.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Marieke

Yoga

Silvia

Pilates

Anna

Yoga

Marco

Pilates, Yoga

Karin

Yoga

Manon

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.