Carlijn

Yoga

Beweging en fysieke ontwikkeling hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Vanaf mijn 4e was ik al bezig met turnen en dans en vanaf mijn 12e kreeg dans een prominente rol in mijn leven, nadat ik werd aangenomen op de dansacademie. Het werken met mensen is altijd een grote passie van me geweest en in deze rol kon ik mijn passie voor beweging, het doceren, coachen en managen mooi combineren. Zo’n 10 jaar geleden kwam yoga op mijn pad en dit voelde door mijn dansachtergrond meteen als thuiskomen. Het heeft me enorm geholpen om van binnenuit stap voor stap weer in contact te komen met mezelf, de liefde, het vertrouwen en mijn kracht. Vanuit deze periode heb ik mijn leven een mooie, nieuwe richting kunnen geven. Ben ik gestart met de opleiding Dans- en bewegingstherapie en heb ik een 200-uur Hatha Vinyasa yoga training afgerond. Naast de opleiding dans- en bewegingstherapie en yoga volg ik op het gebied van mindfulness al een aantal jaar Zen meditatie cursussen en ook dit heeft me enorm gesterkt tijdens mijn persoonlijke proces. In mijn lessen deel ik vanuit liefde al mijn opgedane kennis en neem ik je mee vanuit beweging naar meer balans, innerlijke rust, zelfliefde, vertrouwen en kracht.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates

Michal

Yoga

Maria

Yoga

Vera

Yoga

Francesca

Yoga

Chaska

Yoga

Rachele

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.