Suzanne

Adem

Over mijn lessen: Onze adem verbindt lichaam en geest. Met onze ademhaling kunnen we lichaam en geest activeren of juist laten ontspannen. Maar hoe vaak doen we dat eigenlijk bewust? In mijn lessen bewust verbonden ademen kom je via de adem in een dieper contact met jezelf. Bewust verbonden ademen zorgt voor ontspanning en laat je energie stromen. Verbonden ademen heelt ook (stressvolle) ervaringen. Dat kan een situatie op je werk of een privésituatie zijn, of een ouder trauma. Je lichaam heeft de emotie die de ervaring opriep opgeslagen. Via verbonden ademen geef je ruimte aan deze emotie, waardoor je je vrijer en lichter gaat voelen. Je komt in een diepere ontspanning, waardoor je een sterke verbinding met jezelf en je bewustzijn ervaart. Door verbonden ademen creëer je de rust en helderheid om vanuit een groter bewustzijn en met meer energie te leven.

Over mij: Ademwerk heeft mijn leven veranderd en dat doet het nog elke dag. Het geeft me het bewustzijn en de levensenergie om het leven te leiden dat ik wil. En dat wil ik anderen ook geven als gecertificeerd ademcoach. Het mooie van ademwerk vind ik de eenvoud van een fysieke oefening die ons in contact brengt met de kern van wat wij zijn: bewustzijn. En juist de ademsessies in groepen vind ik zo waardevol, omdat we dan collectief dat bewustzijn ervaren. De energie die ontstaat is bijzonder krachtig en helend. Ademwerk heb ik gevonden na een reis van 9 jaar langs zenmeditatie, bewustzijnstrainingen, een opleiding tot bewustzijnscoach, yoga, oosterse en westerse filosofie, en wetenschap over bewustzijn. In ademwerk komt alles samen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Minne portrait

Yoga

Minne

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aerial, Yoga

Nadine

Marens portret

Pilates

Marens

Picture Sid

Yoga

Sid

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.