Maria Arnaoutaki

Yoga

Hallo ik ben Maria, eilandmeisje in hart en nieren, wereldburger en liefhebber van alles wat in de schoonheid van de natuur te vinden is. Ik vond mijn roeping om yogaleraar en genezer te worden toevallig toen ik eind twintig was, nadat ik een stressvolle baan in Londen had verlaten. Door voor anderen op te komen, heb ik geleerd hoe ik ook voor mezelf kan opkomen. Ik geloof in het belang van gemeenschap: we zijn sterker als we samen zijn en we worden eraan herinnerd dat we altijd steun bij elkaar zullen vinden.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Olena Portrait-2

Yoga

Olena

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Patrizia portrait

Yoga

Patrizia

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

portret Cristina

Yoga

Cristina

hilt-De-Vos-foto-

Pilates, Yoga

Hilt

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.