Krishna

Mindfulness, Yoga

“I travelled the world and the seven seas. Everybody is looking for something.”

— Annie Lennox

Op mijn levenspad ben ik altijd opzoek geweest naar de authentieke lach en de verwonderde ogen van anderen. De reden dat ik van Yoga hou is dat het je in contact brengt  met je authentieke kracht en het wonder dat leven is. Er is geen grotere wondermachine, dan ons menselijk lichaam. Ik hou er ook van om te spelen, omdat ik geloof dat spel het beste middel is bij het leren van nieuwe vaardigheden en mogelijkheden.

Ik heb mijn eerste Pranayama training gehad toen ik 13 was, bij de Shiks in Amsterdam. Van mijn spirituele meester Osho, heb ik verschillende meditatie technieken geleerd in zijn ashram in Pune, India. Hatha Yoga was een onderdeel van het curriculum van de theater school in Utrecht waar ik in 1990 afgestudeerd ben. Ik ben een gediplomeerd Hatha Yoga docent, Pure Yoga Taipei 2007 en een gediplomeerd Jivamukti Yoga docent, New York 2009.

In my life journey I’ve always been looking for authentic smiles and wondering eyes in others. The reason I love Yoga is that it brings you in contact with your authentic power and the wonder of life. There is no greater miracle machine than our human body. I also love to play and to be playful, because I believe playfulness is our strongest means in learning new skills and abilities.

I had when I was 13, my first Pranayama training from the Sikh people in Amsterdam. With my spiritual Master Osho, I’ve studied different meditation techniques in his ashram Pune, India. Hatha Yoga was part of the curriculum of the Art School in The Netherlands, where I got my Certificate of Drama in 1990. I’m a graduate of the Pure Yoga teacher training programme, Taipei 2007, and a graduate of the Jivamukti Yoga teacher training programme, New York 2009.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ivar portrait

Adem

Ivar

Jessica Spadacini portrait

Yoga

Jessica Spadacini

Headshot Marta Bianchi

Yoga

Marta

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

portrait natalie

Yoga

Nathalie

Mel5a Thrive Yoga kopie

Pilates

Melanie

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.