Sid

Yoga

Hallo, ik ben Sid, een toegewijde yoga-instructeur met 225 uur yoga docentenopleiding, actief lesgevend sinds 2021 in Amsterdam. Ik breng een unieke mix van energie en toewijding in mijn lessen, die diep geïnspireerd zijn door mijn eigen mentoren in de yoga. Mijn reis in yoga beslaat meer dan zes jaar en ik ben gepassioneerd over het delen van de transformatieve voordelen van deze beoefening.

Naast mijn yogareis vertegenwoordig ik mezelf ook als DJ/producer. Ik bezit het talent om een boeiende sfeer te creëren door muziek naadloos te synchroniseren met de yogasequenties. Door deze combinatie van vaardigheden kan ik mijn studenten een buitengewone ervaring bieden.

Ik ben een groot voorstander van de transformerende kracht van yoga, en door middel van praktijken als pranayama, asana en meditatie is het mijn doel om individuen in staat te stellen verbinding te maken met hun aangeboren genezende vermogens. Mijn doel is om elke deelnemer te inspireren om aan een reis van zelfontdekking te beginnen, waardoor mijn klas zich niet alleen verfrist en vernieuwd voelt, maar ook geharmoniseerd door de mix van muziek en beweging.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Dafne

Yoga

Cristina

Pilates

Saoula

Pilates

Anna

Yoga

Marco

Yoga

Jacco

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.