Carol

Yoga

Stilte en aanwezig zijn, zijn houdingen die altijd mijn aandacht hebben getrokken en me een ongelooflijk gevoel van vrede hebben gebracht. Deze sensatie zorgde ervoor dat ik in 2012 mijn pad naar meditatie en pranayama begon. In die tijd leerde ik dieper wat yoga is en sindsdien is yoga altijd aanwezig geweest in mijn leven.

Na jaren yoga te hebben beoefend, ontmoette ik in 2017 mijn Master Teacher Edson Ramos (Yin Yang Vinyasa School – Brazilië) en besloot een training bij hem te volgen om mijn persoonlijke beoefening te verdiepen. Het was toen dat de eerste mogelijkheid om les te geven zich voordeed en sindsdien is yoga in mijn leven gebleven, maar ook vanuit het perspectief van een leraar.

Yoga heeft altijd veel zin gehad in mijn leven. Door de oefeningen die ik opnieuw met mezelf verbind, kan ik duidelijker zien wat er intern gebeurt en als gevolg daarvan ook hoe onze omgeving ons beïnvloedt. Daarom heb ik besloten om te delen wat ik heb geleerd met yoga: ik wil dat iedereen profiteert van deze praktijken en welzijn in ons leven brengt.

Na mijn eerste Vinyasa-training in 2018 bij Yin Yang Vinyasa School kreeg ik de ongelooflijke kans om Yin Yoga te studeren bij Anat Geiger in 2019 (Rio de Janeiro, Brazilië), wat balans bracht in mijn lessen en persoonlijke praktijken. Met een specialisatie in Hands On en OSS Yoga, zijn mijn lessen vloeiend en uitdagend, afhankelijk van het oefenniveau van de studenten, waarbij ik altijd probeer studenten op verschillende manieren te laten bewegen, op en naast de yogamat. Ik ben een masterstudent positieve psychologie, wetenschap van welzijn en zelfrealisatie.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mindfulness, Yoga

Stefania

Yoga

Maria

Adem

Suzan

Yoga

Elian

Yoga

Renske

Yoga

Jessica Spadacini

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.