Nadine

Aerial, Yoga

Opgegroeid in Duitsland met een enthousiaste yogini als moeder had yoga altijd al een plek in mijn leven – het was er wel maar het voelde nooit als iets voor mij. Toen ik ging studeren begon mijn lijf steeds meer aandacht te vragen en begon ik bewegen meer mijn prioriteit te maken. Ik begon weer met ballet en uiteindelijk aan de dansopleiding in Haarlem. Tijdens de opleiding liet ik me in 2019 overhalen een lesje AerialYoga te proberen en ik was gelijk verkocht. Het doek bracht een rust en veiligheid, een speelsheid en logica die ik steeds had gemist. Dit paste wel echt bij mij. Enthousiast ging ik dan ook door en direct tot wel dagelijks verschillende hangmat lessen volgen. Lesgeven was dan snel de volgende logische stap. Ondertussen geef ik al meer dan drie jaar verschillende lessen in en met het doek, van de meest rustige ‘restorative’ lessen met een lag doek tot super speelse trucjes en dans lessen met een hoge hangmat.

De ervaring voor de individuele student staat voor mij voorop, mijn intentie is altijd een veilige lesomgeving te creëren waar iedereen welkom is, gewoon zichzelf mag zijn en uiteindelijk kan mee nemen wat diegene nodig had. Waar niks hoeft maar (bijna ;-)) alles mag. Er is altijd wel een extra prop of uitdaging als je dat nodig hebt, een kleine massage, een extra ‘treat’ aan het einde van de les…. Om dit te kunnen bereiken probeer ik steeds door te blijven leren, en zo zal ik in september de Aerial Therapeutics opleiding met Janneke volgen als volgende logische stap.

Wees welkom in mijn lessen!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Ivar portrait

Adem

Ivar

portrait natalie

Yoga

Nathalie

Micah_brosh_portrait

Pilates

Michal

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Carlijn van Mosselveld

Yoga

Carlijn

SAnne-Jennen_portrait

Mindfulness, Yoga

Sanne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.