Emilie

Yoga

Toen ik 12 jaar oud was, had ik mijn eerste ‘yoga/meditatie’-retraite, zonder enig idee wat ik deed. Tegelijkertijd had ik er geen idee van dat het yogazaadje al zo vroeg was geplant, en dat het veel later tot volle bloei zou komen. Toen ik 19 was, verhuisde ik naar Amsterdam en begon lessen in Kundalini-stijl te volgen, wat mij destijds al inspireerde. Dit ontwikkelde zich tot een diepe interesse in yogafilosofie en alles wat daar iets mee te maken had.

Op een bepaald punt in mijn leven besloot ik dat het tijd was om te stoppen met mijn fulltime baan en ging ik naar Bali om mijn Hatha/Vinyasa lerarenopleiding te doen. Dit was levensveranderend en veranderde mijn kijk op het leven enorm. Ik wist gewoon dat ik alles wat ik leerde wilde delen. Na een tijdje lesgeven vond ik het tijd om mijn blik te verbreden en daarom heb ik mijn Yin yoga docentenopleiding gevolgd bij Thrive. Hier werden nog veel meer zaadjes geplant en werd er veel meer kennis vergaard. Yin lesgeven werd voor mij een traktatie, ik vond het geweldig om mensen naar zo’n vrede te begeleiden.

Veel later was er een nieuw pad dat mij aansprak: Kundalini yoga. Dus besloot ik erin te duiken en een lerarenopleiding van 1,5 jaar te doen. Wauw, dit was zo uitgebreid, opnieuw levensveranderend en op een bepaalde manier heel helend en verzorgend.

Nu ben ik meer dan enthousiast  om dit allemaal met jullie allemaal te delen. Voor mij is yoga het mooiste, nooit eindigende verhaal, omdat er altijd meer te leren valt, en dat vind ik er zo leuk aan. Ik ben er sterk van overtuigd dat yoga een remedie kan zijn voor zoveel innerlijke en uiterlijke problemen die we tegenkomen, maar het is vooral de vereniging van lichaam en geest.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Sven portrait

Yoga

Sven

jagodalasota profiel

Pilates

Jagoda

Dafne Visser yoga portrait

Yoga

Dafne

Claudia_Holvast

Mindfulness, Yoga

Claudia

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

Teresa portrait kopie

Pilates

Teresa

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.