Helene

Pilates

Ik ben Helene vogelaar en ben sinds 2004 pilates instructeur

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Pilates gaat over balans, bewust bewegen en het connecten van je lichaam en geest. Het gaat over bewegen vanuit je basis, vanuit je core, vanuit je eigen kracht. Deze principes beperken zich niet alleen tot mijn lessen.

Het is een mindset die ik ook meeneem in mijn dagelijks leven, in mijn eigen bedrijf en in mijn fotografie.

In mijn lessen leg ik de focus op een set vloeiende bewegingen vanuit een gezonde basis houding, op het ritme van je ademhaling. Daarbij vind ik de afwisseling tussen intensieve oefeningen en stretch / ontspanningsoefeningen essentieel.

Het mooie van pilates is dat je de oefeningen op elk niveau kan meedoen en je jezelf altijd kan blijven uitdagen. Pilates heeft mijn leven verrijkt en dat deel ik graag met jou!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Renske

Adem, Yoga

Elske

Pilates, Yoga

Cleo

Yoga

Iryna

Pilates, Yoga

Hilt

Yoga

Maria

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.