Vera

Yoga

Yoga brengt mij iedere keer terug bij mezelf. Het helpt me te luisteren naar de wijsheid van het lichaam. Ik mocht ervaren dat yoga het immuunsysteem versterkt en het zenuwstelsel ontspant, waardoor ik meer vertrouwen kreeg in mezelf. Wat een fijn cadeau is dat!

Een oude wijze man vroeg mij ooit: train jij je hoofd? ‘Nee dat durf ik niet’ was mijn antwoord. Dit was het moment waarop er voor mij een deur open ging naar verdieping.

Meditatie is voor mij onlosmakelijk verbonden met yoga. Een oneindige training van de mind, met ongelofelijk veel inzichten. Meditatie is afpellen wat er niet toe doet, kijken wat je ziel nodig heeft. Het is ook toewijding, hiermee kan je de kwaliteit van je leven beïnvloeden. Meditatie zal altijd aanwezig zijn in mijn yoga lessen.

In 2017 heb ik mijn 500 hrs Hatha opleiding behaald in India, waarin yoga Nidra een belangrijk onderdeel van mijn training was. Energie, Pranayama, Yin en Yoga Nidra zijn grote passies die ik deel in mijn lessen. Swami Satyananda Saraswati is hierin mijn leermeester. 

Volgend jaar studeer ik af als energetisch coach. 

Met de overtuiging dat we alleen kunnen stralen wanneer we ons authentieke zelf durven te zijn, neem ik je in mijn lessen mee op reis naar een diepere laag/de kern van jezelf.

Pranayama, energie, muziek en meditatie staan centraal. 

Ik zie er naar uit je te ontmoeten op de mat.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates, Yoga

Karin

Pilates

Noa

Yoga

Jelka

Yoga

Carlijn

Pilates

Teresa

Aerial, Pilates, Yoga

Jes

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.