Saoula

Pilates

Mijn naam is Saoula, ik ben zowel Pilates-leraar als masseur. Ik ben een sportliefhebber, wat een natuurlijke gewoonte is om de verschillende technieken die in verschillende disciplines en de lichaamsfysiologie worden toegepast, te lezen en te verkennen. Met Pilates wil ik mijn kennis overbrengen naar de les en bewustwording creëren met betrekking tot het lichaam. Lichaamsbewustzijn betekent voor mij het leren en ontdekken van mijn eigen lichaam, die eerste opwinding en vreugde toen ik ontdekte welke spieren elke beweging ondersteunen en hoe ik deze kan controleren. Het is een verbinding met onszelf en ons lichaam vanuit een ander perspectief.

Het lichaam is de tempel van onze integriteit, dus we moeten er op alle mogelijke manieren voor zorgen: sporten, masseren en rust geven om een duurzaam en gezond leven te ondersteunen.  Ik nodig je uit om de soorten massages en pilateslessen te ontdekken die bij jouw lichaam en levensstijl passen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

jagodalasota profiel

Pilates

Jagoda

mathilde portrait

Pilates

Matilde

IMG-7221

Pilates, Yoga

Reut

Mirjam-Couvreur_portrait

Pilates

Mirjam

Micah_brosh_portrait

Pilates

Michal

myrthe portrait

Yoga

Myrthe

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.