Samantha

Yoga

Samantha is een Yogini die verliefd is op yoga en het verkennen van de wereld.  Ze koos yoga als haar manier van leven en ze deelt graag haar pad aan wie ze tegenkomt.

Yoga kwam al heel vroeg in haar leven, toen ze ongeveer 7 jaar oud was, dankzij haar familie die haar op een speelse manier kennis liet maken met deze discipline. Net na het afronden van haar studie in 2014 kwam yoga terug in haar leven en is nooit meer weggegaan. Toen ze in 2015 naar Nederland verhuisde, werd yoga een grote bron van rust en vrijheid voor haar. Ze had de gelegenheid om te experimenteren en te leren van veel verschillende docenten. Haar passie groeide zo sterk dat ze in 2018 naar India reisde en haar eerste YTT van 200 uur voltooide in Rishikul Yogshala, Kerala. In dezelfde zomer begon ze haar lessen in Italië aan te bieden en sindsdien is ze nooit gestopt met het delen van haar passie.
De afgelopen jaren heeft ze veel gereisd en van de gelegenheid gebruik gemaakt om te studeren en meer over yoga te leren. Sinds kort biedt ze ook yoga retreats aan in Italië en Frankrijk, waarbij ze haar passie voor yoga combineert met haar passie voor gastvrijheid.

In haar lessen creëert ze graag een gemakkelijke sfeer, waar iedereen zich op zijn gemak voelt en vrij is om naar zijn lichaam te luisteren.
Ze geeft haar studenten graag de ruimte om hun eigen creativiteit te uiten door middel van de beweging, waarbij ze hen begeleidt door de ademhaling en de asana’s.
Ze geeft lessen Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Kinderyoga.
In haar Vinyasa Yoga lessen ervaar je meer dynamische of minder dynamische stromen, met ruimte voor meditatie en pranayama.
Ze houdt er ook van om Yoga Nidra te delen en haar studenten te begeleiden naar een diepe ontspanning, soms met het geluid van klankschalen en andere instrumenten.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mel5a Thrive Yoga kopie

Pilates

Melanie

Claudia_Holvast

Mindfulness, Yoga

Claudia

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

IMG_0666

Yoga

Vera

SAnne-Jennen_portrait

Mindfulness, Yoga

Sanne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.