Myrthe

Yoga

Al vanaf dat ik kind was, was ik bezig met yoga omdat mijn moeder yogadocente is en dit op een subtiele manier in de opvoeding verwerkte.
Maar mijn eigen yoga-journey begon op een bijzonder moment gedurende een van mijn reizen, op een hoge berg; de Mt. Kinabalu in Borneo. Ik ben daar op de top van de berg letterlijk wakker geschud door een aardbeving en deze ervaring heeft mij getransformeerd en laten inzien dat er meer is. Het heeft mijn interesse in de spirituele kant van het leven tot bloei gebracht.
Het volgen van verschillende yogaopleidingen bleek voor mij het juiste pad. Na een 200hr Asthanga, een 200hr Vinyasa/Hatha en een 50hr Yin opleiding voelde ik dat het tijd was om yoga met anderen te delen. De afgelopen 5 jaar heb ik dat met veel plezier en liefde gedaan en heb ik yogalessen gegeven op verschillende plekken in de wereld o.a in Panama, Costa Rica, Nicaragua, Portugal en Marokko.
Ik vind het belangrijk om een veilige en warme sfeer te creëren in mijn lessen zodat iedereen zich vrij voelt te zijn wie hij of zij is en het beste uit zijn practice te halen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Screenshot_20220816-155638_Gallery

Yoga

Guendalina

Sven portrait

Yoga

Sven

Mariska-Assink_portrait

Pilates, Yoga

Mariska

image0

Yoga

Jelka

Teresa portrait kopie

Pilates

Teresa

Elian Yin kopie

Yoga

Elian

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.