Jelka

Yoga

Bewogen door mijn hart en een sterk verlangen naar meer rust en vertrouwen in mezelf, vloog ik in 2013 voor het eerst af naar India. Daar begon mijn yogareis, die zich tot op de dag van vandaag ontvouwt. Ik volgde in India voor het eerst dagelijkse lessen en leerde over de filosofie achter de asana’s (houdingen). Er ging een nieuwe wereld voor me open. Vanuit mijn opvoeding had ik geleerd dat lichamelijk beweging vooral verband hield met prestatie en mezelf daarmee onderscheiden. In yoga leerde ik verzachten in spanning, te voelen wat er in mijn lichaam gebeuren wilde en beweging juist te gebruiken om te verbinden. Ik kwam thuis in yoga.

In 2015 volgde ik mijn eerste Yoga Teacher Training in Hatha & Vinyasa. In 2020 kwam daar een Yin Yoga docentopleiding bij en daarnaast ben ik sinds 2021 gecertificeerd Bewustzijnscoach.

In mijn lessen neem ik je mee op reis door jouw lichaam, geest en ziel. In een gentle flow of juist door te vertragen en verzachten in yin yoga. Ik zal uitnodigen om te voelen wat er van moment tot moment in jou beweegt. Yoga gaat voor mij niet om de meest ingewikkelde asana’s, maar om bewustzijn in elke beweging en de verbinding die je vanuit daar met jezelf en de wereld om je heen maakt.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Manon

Pilates

Helene

Yoga

Jessica

Yoga

Iryna

Yoga

Inez

Yoga

Sid

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.