Ivar

Adem

Ik geef ademlessen, ademcirkels en workshops. Als voormalig filmmaker werk ik met een speelse creatieve aanpak, waarbij ik authentieke ademwerk-, Tibetaanse yoga- en mindfulness meditatie technieken tot een “ filmische ” innerlijke reiservaring mix.

In mijn lessen begeleid ik je op een veilige manier naar het ervaren van meer ontspanning, concentratie, emotionele transformatie, creatieve energie en uiteindelijk diepe staten van vrede. Ik maak daarbij gebruik van een stimulerende soundtrack en beeldende begeleiding om je zo diep mogelijke naar binnen te laten voelen en reizen. Met een geleidelijke opbouw naar een climax en afbouw naar zachte landing.

Nadat ik in 2007 een burn-out had meegemaakt, bracht ik drie jaar door in een Tibetaans-boeddhistische gemeenschap in Zuid-Frankrijk, waar ik meditatie, yoga, rituelen en filosofie leerde in de Dzogchen /Tantjrayana traditie. Met name de Tibetaanse Yoga heeft mij geholpen met het voelen van subtiele energie en het omvormen van “negatieve” emoties, gedachten en patronen.

Omdat ik gefascineerd raakte door de wetenschap achter de gunstige effecten van ademwerk op mijn eigen lichaam en geest, heb ik verschillende ademtrainingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd ademcoach volgens de Buteyko Methode. Het ademwerk geeft zelfregulatie gereedschap voor meer rust, concentratie, energie, emotionele balans en creativiteit. Ik coach 1-op-1, groeps- en in-company sessies. Daarnaast ben ik opgeleid tot mindfulness coach en massagetherapeut. Dit gebruik ik ook in mijn ademsessies.

“Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own” Bruce Lee

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates, Yoga

Mariska

Yoga

Dafne

Yoga

Carol

Adem, Yoga

Elske

Yoga

Marco

Yoga

Jelka

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.