Heidi

Yoga

Binnen yoga ligt mijn focus met name op yin yoga en de rustige yogavormen. Yin yoga gaat voor mij over verbinding met jezelf en over bewustwording. Het helpt me beter contact te maken met mijn lichaam en mijn hart. Door yin yoga heb ik beter leren zien en voelen wat er echt is. In het drukke bestaan van alledag helpt yin yoga mij om rust te vinden en om te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’. Voor mij is de yoga filosofie een belangrijk onderdeel van yoga. Deze inspireert me en motiveert me om te blijven groeien als mens.

Ik heb mijn eerste yin yoga teacher training gevolgd bij Thrive Yoga (100 uur) en ben me vervolgens verder gaan verdiepen in yin yoga tijdens een tweede yin yoga teacher training bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil, die zelf opgeleid zijn door en samenwerken met Paul Grilley, de grondlegger van yin yoga.

In mijn lessen ligt het accent vooral op verbinding maken met je lichaam en op bewustwording. Ik werk graag met thema’s uit de yoga filosofie en heb een voorliefde voor onderwerpen die raken aan authentiek zijn, verbinding en zingeving.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

julia_szalai_portrait

Yoga

Julia

Francesca portrait

Yoga

Francesca

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

Sven portrait

Yoga

Sven

Rachele Chinellato

Yoga

Rachele

Grazia_Medeot

Yoga

Grazia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.