Ana

Yoga

Toen ik in mijn tienerjaren voor het eerst met yoga in aanraking kwam, was het als liefde bij de eerste beoefening, en sindsdien zijn we nooit meer uit elkaar geweest. Het is altijd een trouwe metgezel geweest,  vooral tijdens mijn eigen reis door ziekte en herstel.

Ik begon met het beoefenen van Hatha en Vinyasa Yoga in het jaar 2000, een paar jaar later ontdekte ik Kundalini Yoga, wat mij ertoe bracht een lerarenopleiding te volgen. Later, in Amsterdam, na mijn eerste Yin Yoga beoefening, besefte ik de diepe impact die het op mij had, dus voltooide ik een Lerarenopleiding in Yin Yoga. Daarnaast heb ik nog diverse andere trainingen gevolgd op het gebied van mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen. Verder heb ik ervaring in vechtsporten, qigong en tai-chi, die ik graag in mijn lessen inbreng.

Ik ben ook een professionele medische coach, wat  mijn doel heeft verdiept: het bijstaan van individuen in een crisis en/of medische uitdaging, en het vergroten van hun veerkracht op vijf niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en sociaal.
Als persoon die zelf met een chronische gezondheidstoestand leeft, geloof ik dat het met intentie en aandacht bewegen van het lichaam de veerkracht tegen chronische pijn helpt cultiveren, terwijl het ook verlichting biedt bij de stress van het gewone dagelijkse leven. Het is niet altijd gemakkelijk vanwege de beperkingen die we allemaal delen, maar consistentie is de sleutel; dit is wat ik in mijn yogalessen breng: mijn vastberadenheid, consistentie, vreugde en zorgzaamheid.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Sofia

Yoga

Inez

Pilates

Saoula

Yoga

Grazia

Yoga

Sid

Pilates

Helene

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.