Saoula

Ontspanning

Mijn naam is Saoula, ik ben zowel Pilates-leraar als masseur. Mijn reis met massage begon met een ontspanningsmassage en verder met stoel- en sportmassage en hotstonemassage.

Waarom masseer ik graag en waarom is het goed om te masseren? Ik zie massages als een genezingsproces voor de geest. Elk element van de menselijke integriteit is in elk lichaamsdeel opgeslagen. Chronische stress, verdriet en angst zitten ‘gevangen’ in het lichaam. Een massage maakt deze gebieden los en geeft verlichting en de basis voor de volgende stap om bijvoorbeeld aan je eigen mentale welzijn en uitdagingen te werken. Naast de holistische benadering hebben de massages zich bewezen met hun goede effecten, waardoor spanningen worden losgelaten en zuurstof en voedingsstoffen toegang krijgen in de spieren.
Het lichaam is de tempel van onze integriteit, dus we moeten er op alle mogelijke manieren voor zorgen: sporten, masseren en rust geven om een duurzaam en gezond leven te ondersteunen. Dus elk type massage is nuttig. Ik nodig je uit om de soorten massages en pilateslessen te ontdekken die bij jouw lichaam en levensstijl passen.

Andere masseurs

Elian Vermeulen

Elian

Teresa massage

Teresa

linda massage kopie

Linda

Angie root

Angie

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.