Teresa

Pilates

Mijn naam is Teresa, ik ben een holistisch therapeut, performance artist en Pilates-instructeur met een achtergrond in psychologie, hedendaagse dans en Somatic Practices. Gepassioneerd door het ondersteunen van mensen, hen te begeleiden op hun gezondheids- en welzijnsreis, is mijn praktijk ingebed in integrale en op preventie gerichte kaders die leiden tot een creatiever begrip van onszelf, onze context en onze relaties met elkaar. Hierbij houd ik de ruimte vast om ons in staat te stellen mogelijke alternatieven te bedenken.
Ik ben gecertificeerd als Peak Pilates MAT-instructeur. In de les combineer ik graag de klassieke Pilates methode met elementen van mindfulness, ademwerk en animal flow. Kracht, loslaten, plezier en gemak zijn enkele van mijn favoriete woorden. Graag tot ziens bij Thrive! PS: je mag me Te noemen 🙂

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Pilates

Michal

Adem

Ivar

Yoga

Romy

Yoga

Patrizia

Mindfulness, Yoga

Cecile

Yoga

Carlijn

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.