Sven

Yoga

Mijn naam is Sven van Mourik en ik geef Vinyasa en Yin Yang yoga. Ik ben student en docent geweest in Bangalore, New York en Amsterdam, waar ik het voorrecht heb gehad om te leren van een diverse groep yogi’s, medische professionals en dansers. Beweging is in mijn leven een essentiële manier geweest om met ziekte en verlies om te gaan, en ik heb een diepe liefde ontwikkeld voor extatische dans, kickboksen en pilates – die allemaal op de een of andere manier mijn praktijk beïnvloeden.

Mijn lessen bij Thrive zijn gebaseerd op functionele anatomie: hoe kan een pose je helpen in je lichaam en jezelf te komen? Wat heb je nodig? Mijn zoektocht is om te ontdekken hoe je een sequentie met jezelf kunt laten resoneren, terwijl je vreugdevolle manieren onderzoekt om deze energie in je dagelijkse leven te verweven.

Om ons daarbij te helpen, onderzoeken we muziek, poëzie en ademwerk als mogelijke fundamenten voor onze asana’s. En gezien mijn professionele opleiding als historicus zul je waarschijnlijk ook enkele anekdotes horen over de geschiedenis van yoga en het zenboeddhisme.

Tot ziens in de klas!

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Adem

Suzan

Aerial, Pilates, Yoga

Jes

Yoga

Jelka

Adem

Ivar

Pilates

Teresa

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.