Olena

Yoga

Olena is een toegewijde en ervaren beoefenaar van Iyengar Yoga. Als gecertificeerde Iyengar Yoga-docent deelt ze met enthousiasme haar diepgaande kennis en liefde voor deze discipline. In 2018 behaalde ze haar officiële certificering na het succesvol afronden van veeleisende examens, die haar begrip van anatomie, uitlijning en lesgeefvaardigheden testten.

Met een holistische benadering van yoga benadrukt Olena het belang van uitlijning, ademhaling en mindfulness tijdens haar lessen. Haar filosofie is geworteld in het idee dat yoga niet alleen een fysieke praktijk is, maar ook een middel om innerlijke balans en welzijn te cultiveren. Ze hecht veel waarde aan het aanpassen van houdingen aan de individuele behoeften van haar studenten en stimuleert hen om hun eigen lichaam te begrijpen en respecteren.

Olena heeft uitgebreide ervaring in het lesgeven aan diverse groepen, variërend van beginners tot gevorderde beoefenaars. Haar warme en ondersteunende benadering schept een inclusieve sfeer waarin studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien in hun praktijk. Als toegewijde Iyengar Yoga-docent streeft Olena ernaar haar passie voor yoga over te brengen op anderen. Ze wil hen inspireren om hun fysieke en mentale grenzen te verkennen en te verleggen. Olena gelooft in de transformerende kracht van yoga die verder reikt dan de yogamat en hoopt haar studenten te begeleiden op een reis van zelfontdekking en welzijn.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

jagodalasota profiel

Pilates

Jagoda

arabelle1

Pilates, Yoga

Arabelle

Francesca portrait

Yoga

Francesca

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

IMG_0666

Yoga

Vera

Federica portrait

Pilates

Federica

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.