Jagoda

Pilates

Jagoda is een bewegingsliefhebber en houdt van een actieve levensstijl. Ze ontdekte Pilates tien jaar geleden en is sindsdien verliefd op de methode. In 2020 behaalde ze certificeringen voor mat- en wervelkolomcorrector, en van 2020 tot 2023 gaf ze groepslessen in de wdech/wydech pilatesstudio in Wroclaw, Polen. Haar lessen zijn meestal geïnspireerd op de goede klassieke Pilates, met de nadruk op een correcte techniek en het bewegen van het lichaam in alle richtingen.
Ze waardeert Pilates vanwege de veelzijdigheid, functionaliteit en harmonie ervan. Deze methode betrekt alle delen van het lichaam op gelijke wijze en maakt, met de juiste concentratie, effectief de geest leeg. Jagoda gelooft dat Pilates het perfecte startpunt is voor elke vorm van beweging, maar ook een kunst op zich.
In het dagelijks leven is Jagoda fotograaf en creatief ontwerper.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Chaska portrait

Yoga

Chaska

Jorinde Verzijl 2022

Mindfulness, Yoga

Jorinde

Claudia_Holvast

Mindfulness, Yoga

Claudia

portret Cristina

Yoga

Cristina

Shamio portrait

Aerial, Yoga

Shamio

Elske_Steen_portret

Adem, Yoga

Elske

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.