Nieuw boekingssysteem

Thrive Yoga 10 jaar

Thriving 2012 – 2022

September 2012 opende Thrive Yoga de deuren van de Zeeburg studio. Nu tien jaar later geven we wekelijkse ruim 100 lessen in onze drie studio’s in Amsterdam Oost! We vieren dat graag met jou met 10 gratis lessen in het weekeinde van 16-18 september, aanbiedingen op een kaart en abonnement en een leuke terugblik en toast op Zondag 18 september om 16:00 in onze vernieuwde Zeeburg studio op Java eiland. Ben jij er bij ?

September aanbieding

Maandabonnement 50% korting

Wanneer je in september een doorlopend maandabonnement afsluit  krijg je maar liefst 50% korting op je eerste maand. Zo betaal je voor een light membership de eerste maand maar 27,50 E (i.p.v. 55 E). Om de korting te gebruiken, kies je voor een light, full of gold abonnement en vul de promotiecode ‘10jaarmember‘ in. Maak gebruik van de voordelen van het Thrive maandabonnement, volg de lessen die je wilt en wanneer je wilt in alle studio’s. 

Deze aanbieding geldt voor iedereen die in augustus niet reeds een lopend maandabonnement heeft en alleen in de actieperiode 1 september t/m 2 oktober. Na de kortingsmaand geldt het normale tarief.

Strippenkaart 20% korting

Als je deze maand online een 5, 10 of 20 lessen strippenkaart voor yoga / pilates lessen koopt, gebruik dan de promotiecode ’10jaarstrip’ bij het afrekenen en je ontvangt direct 20% korting op je online aankoop. 

Deze aanbieding is eenmalig per klant te gebruiken van 1 september t/m 2 oktober en alleen geldig bij een online aankoop en betaling via iDeal. De aanbieding is niet geldig bij de introductie aanbieding en niet met terugwerkende kracht voor een eerdere aankoop.

5 proeflessen voor € 35,-

Helemaal nieuw bij Thrive Yoga? Probeer dan vijf lessen in 1 maand als kennismaking. Je introductiekaart is geldig in alle drie onze studio’s (Zeeburg, IJburg en Indische buurt) voor alle reguliere yoga en Pilates lessen.

10 gratis lessen weekend 16-18 september

Om kennis te maken met onze lessen geven we in ons jubileum weekeinde (midden in de Amsterdamse Sportweek) tien gratis lessen Yoga en Pilates volgens onderstaand lesrooster. Klik op het de rooster button eronder om een les te boeken. Maak een account aan en kies je gratis intro les. Zorg dat je vijf minuten voor de les aanwezig bent.  De lessen zijn bedoeld voor nieuwe mensen, maar leden zijn ook welkom om iets anders te proberen en bijvoorbeeld om een introducee mee te nemen. Reserveer op tijd voor een plekje. Maximaal twee lessen per deelnemer.

Overzicht

STUDIO ZEEBURG
Fri 16-sep 13:00 13:45 YOGA INTRO KATRIN
14:00 14:45 YOGA INTRO STEFANIA
15:00 15:30 PILATES INTRO JANETTE
Sat 17-sep 14:15 14:45 PILATES INTRO CLEO
15:00 15:45 YOGA INTRO LAURA
16:00 16:45 YOGA INTRO LAURA
Sun 18-sep 12:15 13:00 YOGA INTRO MARCO
13:15 14:00 AERIALYOGA JO
14:15 15:00 AERIAL YOGA JO
15:15 15:45 PILATES INTRO MARENS

Viering 10 jaar thrive

Zondag 18 september vieren we ons 10 jaar bestaan nog eens extra met een leuke terugblik, een mantra en een toast. Je bent van harte welkom om 16:00 in onze Zeeburg studio op Java eiland. Heel graag laten weten dat je komt door je in te schrijven online

Thrive Yoga Amsterdam

‘Be happy and free!’

Kom thuis bij Thrive Yoga. Dé persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost. In onze drie knusse yogastudio’s in Zeeburg (Java-eiland), Oost (Indisch buurt) en IJburg bieden we jou een veilige plek om even helemaal tot jezelf te komen met een uitgebreid dagelijks aanbod yoga en pilates lessen en ervaren en betrokken docenten.

Persoonlijke aandacht

Ben je op zoek naar persoonlijke Yoga- en Pilates lessen in kleine groepen? Dan ben je bij Thrive op het juiste adres. Soms is het net die kleine aanwijzing of tip, waardoor jouw Yoga- of Pilates practice een boost krijgt. Ook als je voor het eerst Yoga of Pilates wilt uitproberen begeleiden wij jou graag. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen! Je hoeft niet nu al lenig, sterk of sportief te zijn om te beginnen bij Thrive.

Ervaring van een Yogi

Drempel terug te gaan naar je practice? Toen ik afgelopen week, na 2 jaar, mijn voet weer over de drempel bij Thrive Yoga zette kwam er meteen een glimlach op mijn gezicht. Ik ademde de heerlijke aroma’s van de studio …

Lees verder...

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.