Zomeraanbieding

Speciale zomerkaart aanbieding

110 euro voor 10 lessen

Blijf je deze zomer in Amsterdam, dan hebben we een speciale zomerkaart. Deze 10 ritten zomerkaart is 8 weken geldig en bieden we aan met ongeveer  20% korting (reguliere prijs € 145,-). Zo kun je als je vrij bent extra vaak komen voor een lagere prijs.  Let op deze kaart is online te koop, alleen van 1 t/m 15 juli en gaat in op de aankoopdatum (niet bij eerste les). De kaart is in tegenstelling tot een reguliere kaart niet te verlengen  of te (her)activeren. Na de 8 weken verloopt deze. Dit is je beste keuze als je in de zomer veel yoga in de studio’s en buiten wilt doen zonder een abonnement te nemen.

Voordelen van yoga

Yoga is bevorderlijk voor je gezondheid en welzijn. Regelmatig yoga beoefenen helpt je om volop en bewust te leven. Om te ‘Thriven’! Vraag jij je af of yoga iets voor jou is? Dit is wat regelmatig yoga beoefenen je onder …

Lees verder...

Wordt nieuw maandlid, 

50% korting eerste maand

Wanneer je voor 15 juli besluit  een maandabonnement af te sluiten dan krijg je over de eerste maand 50% korting.. Maak een keuze uit het light membership (tot 5 lessen), Full Membership (tot 12 lessen per maand) of Gold Membership (fair use unlimited). En start je zomervakantie als lid van de Thrive Yoga-community! 

Deze aanbieding kun je alleen gebruiken als je geen lopend lidmaatschap hebt bij Thrive. Gebruik promotiecode zomer50

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.