Yogatherapie

Yogatherapie

Yogatherapie is een therapeutische vorm van Yoga, waarbij je individueel begeleid wordt. Het kan je ondersteunen bij een grote diversiteit van gezondheidsproblemen.

We werken met (yoga-)houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, zelfonderzoek, Ayurveda, een gezonde levensstijl en en nog veel meer. De therapie heeft als doel om het natuurlijke evenwicht en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen, waardoor je gezondheid en je gevoel van welzijn en vitaliteit verbeterd.

Het doel van een yogatherapie sessie is altijd ondersteunend. Het combineert de bio-medische wereld op een krachtige wijze met de eeuwenoude welzijns wijsheid van het Oosten en geeft je nieuwe inzichten en ook methoden, zodat je optimaal je gezondheid kan verbeteren. Als je een specifieke vraag hebt, is het goed om dit in een korte e-mail toe te lichten. Er wordt altijd eerlijk beoordeeld of yogatherapie iets voor jou kan betekenen.
Yogatherapie is onder andere geschikt bij;
 • Blessures (bijvoorbeeld: rug, schouders, heupen, nek)
 • Als je in een ziekteproces zit of herstellende bent (o.a. kanker)
 • Chronische aandoeningen (oa diabetes, IBS, etc )
 • Burn-out of stress gerelateerde klachten
 • Slaapproblemen
 • Spijsverteringsproblemen
 • Ademhalingsstoornissen
 • Bekken gezondheidsproblemen
 • Post-covid symptomen
 
Let op: Yogatherapie is geen vervanging voor een psychotherapeut of arts. Yogatherapie kan in dat geval wel ontzettend ondersteunend zijn.

Kosten yogatherapie

Een simpele yoga therapie sessie bestaat uit een intake en het opstellen van een persoonlijk yoga therapie programma. Hiermee kun je als basis zelf mee aan de slag. Of je kunt kiezen voor het complete behandelpakket en/of vervolgsessies.

INITIEEL

Enkele sessie, simple € 95,- (90 minuten)

Intake en het opstellen van een kort persoonlijke yoga therapie programma (+/- drie technieken die we ter plekke samen maken).

Behandelpakket compleet: € 169,- 

Volledige intake & Assessment + yoga therapie programma met Praktijk/Aanpassings Sessie. Bestaande uit:

 • Een intake & assessment sessie (60-90 mins)
 • Een gepersonaliseerd yoga therapie programma (ontwikkeld na de intake door de therapeute)
 • Een yogatherapie sessie waarin we het programma oefenen en eventueel aanpassen. (60-90 mins)
 • Digitale handout and follow-up per e-mail.

 

FOLLOW UP

Vervolg sessies zijn een uitgelezen mogelijkheid om dieper de practice in te duiken samen met de therapeut, om 1 op 1 begeleiding te hebben tijdens je beoefening en ook om het programma aan te passen of te veranderen na verloop van tijd of waar nodig/gewenst. 

Pakket opties:

 • 5x 60 minuten, € 350,-
 • 5x 75 minuten, € 400,-
 • 5x 90 minuten, €435 –

Anneke Louise

Anneke (MSc) is een in trauma gespecialiseerde yoga- en meditatiedocente (RYS-500, YACEP) en gecertificeerd yogatherapeute(C-IAYT) met een passie voor integratieve gezondheid. Met een unieke combinatie van biomedische wetenschap en oude yoga- en taoïstische wijsheid, worden haar lessen als fascinerend en rijk ervaren. Enthousiasme voor het leven, connectiviteit en een sterke drang om te evolueren definiëren haar, maar ook een diepgaand begrip van wat een “over”drive kan brengen. Als zodanig brengt ze een rijke en persoonlijke ervaring van de diepe helende kracht van yoga.

Burcin Ozyurek

I met yoga in 1999 in istanbul, it was a weekly practice which brought a significant tranquility to my life. when i moved to amsterdam in 2005, i wanted to continue my life sharing this beautiful teaching of yoga. i have started my trainings with hatha and continued with yin, vinyasa, prenatal & postnatal teacher trainings. the yoga therapy approach have a big impact on my teaching and how i observe any individual need through out the class.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

 • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
 • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.