Online Yoga

Met deze lessen van jouw favoriete Thrive docenten kun je jezelf vanuit huis je even in de studio wanen. Er is de mogelijkheid om elkaar te zien en te spreken. Zo kan de docent zelfs aanwijzingen geven als je jouw videobeeld aan zet. Op deze manier brengen we het persoonlijke karakter van onze studio’s in jouw huiskamer.

Aanbod

Met meer dan 60 lessen per week zijn we gegroeid tot een van de grootste online yogascholen in Nederland. Je vindt er de bekende lessen Pilates en verschillende Yoga stijlen. We bieden unieke ‘livestream’ lessen aan, om het interactieve en persoonlijke karakter van Thrive te waarborgen. Op elk moment van de dag is er wel een les waaraan je kunt deelnemen. Bekijk de video onder aan deze pagina voor een impressie van onze `Livestream lessen (‘behind the scenes’):

Aanmelden

Zoals je gewend bent, meld je jezelf vooraf aan voor een les via ons lesrooster. Je kunt daarvoor eenvoudig je Thrive-account gebruiken of aanmaken. Voor de lessen gebruik je jouw abonnement of strippenkaart. We verkopen losse online lessen, strippenkaarten en lidmaatschappen hiervoor (zie   tarievenpagina). We bieden nu ook een speciaal online maandabonnement aan.

Je ontvangt bij boeking direct de link voor je les in de bevestigingsmail ( vanuit dit mailadres: Business40611 @mindbodyonline.com). Heb je geen mail ontvangen, check je spambox en neem anders contact met ons op (de bevestigingsmail wordt automatisch verzonden)Een dag voor je les ontvang je nog een herinnering met opnieuw de link. Daar kun je eenvoudig op klikken, kies daarbij wel voor de link die van toepassing is op de juiste studio waar de les wordt uitgezonden (Oost-Zeeburg-IJburg-Online). Heb je de link niet of werkt er iets niet? Mail dan naar info@thriveyoga.nl of app/sms ons dan als je direct iemand wilt spreken:  06 180 30 909 of indien niet bereikbaar: 06 57 66 26 87 (heeft het haast, bel of app dan bij voorkeur, want de mail wordt een paart keer per dag gecheckt).

Hoe werkt online yoga?

Je kunt de les het beste volgen op een tablet, laptop of computer die je voor je matje zet op een rustige plek in huis. Zet het geluid niet te hard voor het beste effect (voorkomen van ruis). Een mobiele telefoon geeft vaak een mindere beeld / geluid beleving, maar kan uiteraard wel. Voor je eerste les moet je de ‘Zoom app’ downloaden, we adviseren dat ruim voor de les te doen. Vul dan in Zoom je naam in waarmee je ook geregistreerd bent in de les is zodat de docent kan zien wie er deelnemen aan de les en je inschrijving kan controleren (kom dus niet online met een pseudoniem of naam die niet geregistreerd is).

Aangekomen in de les kun je kiezen voor GALLERY VIEW   om iedereen te zien of SPEAKER VIEW om diegene die spreekt groot te zien en de rest klein, voor de les is dit de beste optie. Je kunt vanuit Gallery view dubbelklikken op je docent dan blijft zij groot in beeld. Vanuit Gallery view dubbelklik je op het beeldje van de docent (of Thrive logo) om deze vast te zetten (PIN), hiermee zorg je dat zij groot in beeld blijft. Voor sommige lessen is het fijn om je camera aan te laten zodat de docent ook jou kan zien, je kunt hem ook uitschakelen (druk op camera icoontje). Het is fijn als je tijdens de les je microfoon uitzet (MUTE) door op het microfoon symbool te klikken.

Tarieven online lessen

Volg onze unieke online lessen live vanaf thuis. 

€ 15,-

Losse les online
1 maand geldig

€ 135,-

10x online strippenkaart
3 maanden geldig
€ 13,50 per online les

€ 75,-

per maand

Livestream Membership
12x per maand
Online only

Online

Wil je alleen online lessen volgen? We bieden online losse lessen aan (15 euro), een online 10-strippenkaart voor € 135,- (€ 13,50 per livestream-les). Als je vaker online lessen wil volgen is er ook een livestream membership voor € 75 ,- (12 lessen per maand), minimale afsluitduur 5 maanden. Bovenstaande opties zijn alleen geldig voor onze online lessen. 

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.