Aerial Yoga

De populaire yogatrend, Yoga in de lucht, al sinds 2013 bij Thrive in Amsterdam Zeeburg! Voel je vrij, zwevend boven de grond en daag je jezelf uit, zowel fysiek als mentaal. Aerial Yoga biedt je nieuwe ongekende mogelijkheden om yoga te beleven. Aerial yogalessen zijn geschikt voor iedereen met enige yoga ervaring (minimaal enkele lessen).

Aerial lessen en workshops

Er zijn op dit moment verschillende wekelijkse lessen in onze studio op Zeeburg, Er zijn tien doeken dus maximaal tiendeelnemers per les, schrijf je daarom altijd in voor plekje in de les. Gebruik deze link voor een proefles en deze link voor een online reservering.

Regelmatig is er een 2,5 uur durende workshop als introductie of verdieping (zaterdag of zondagmiddag), volg de workshop link voor meer informatie over de volgende. Als je en groep van 4-7 mensen hebt, dan kun je ook een privé workshop boeken, neem contact met ons op voor meer info.

Wat is Aerial Yoga

Aerial Yoga is een nieuwe yogavorm die de traditionele Hatha yoga combineert met de mogelijkheden en technieken uit de luchtacrobatiek. Een lange lus van speciaal doek hangt op heuphoogte en wordt gebruikt om de student te ondersteunen in o.a. staande yogahoudingen, balans, voorover buigingen en heupopeners. Moeilijke houdingen worden zo gemakkelijker terwijl andere makkelijker houdingen juist meer uitdaging bieden.   Ondersteund door het doek en bewuste ademhaling, kan spanning en weerstand verminderen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, waardoor we in staat zijn om lichaam en geest verder open te stellen. Angst voor “inversions” (bijv. hoofd en handstand) kunnen met behulp van het doek overwonnen worden. Kracht vanuit je “core”, flexibiliteit, alignment en balans worden verder ontwikkeld. De vliegende en “swinging” houdingen brengen een extra fun element in je yoga practice, terwijl een Aerial Savasana (liggende rusthouding), je een diepere ontspanning biedt. Meer informatie over deze unieke yogavorm kun je op de website van  Aerial Yoga en natuurlijk kun je altijd vragen om een persoonlijke toelichting.

Specifieke voorbeelden

  • Met ondersteuning werken aan balans
  • Omgekeerdehoudingen worden makkelijker en leuker
  • Loslaten van spanning en compressie van de rugwervels
  • Stimulatie van (bloed-)circulatie
  • Yoga in de lucht maakt de geest kalm en scherp

Tarieven Aerial Yoga

Wanneer je een ‘2x introductiepakket’ Yoga koopt dan kun je één van je lessen gebruiken voor een Aerial Yoga les. Losse lessen en lessen op een strippenkaart zijn ook geldig voor de Aerial Yoga, net als de credits op een light membership. Alle tarieven vind je hier.

Een Aerial Yoga (proef)les kun je al volgen voor € 16,- (uitsluitend voor inwonenden gemeente Amsterdam), je kunt dan een andere reguliere yogales als tweede les binnen een week boeken. Verder kun je je gewone strippenkaart of het Light Membership van Thrive Yoga gebruiken voor alle Aerial Yoga lessen.

* Heb je een maandkaart (Full Membership), dan krijg je 1 gratis proefles en betaal je € 5 ,- per Aerialles, in het Light Membership is Aerial Yoga inbegrepen.

Yoga docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Myrthe

Pilates, Yoga

Jes

Pilates, Yoga

Arabelle

Yoga

Elian

Pilates, Yoga

Cleo

Yoga

Vera

Docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Beatrice portrait

Yoga

Beatrice

Gretchen_Garnet_portrait

Yoga

Gretchen

fbt

Yoga

Marta Martini

Mel5a Thrive Yoga kopie

Pilates

Melanie

Minne portrait

Yoga

Minne

katrin_stillig_portrait

Yoga

Katrin

Burcin_Ozyurek_portraid

Yoga

Burcin

Cecile_mertens_portrait

Mindfulness, Yoga

Cecile

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.