Voordelen van yoga

Yoga is bevorderlijk voor je gezondheid en welzijn. Regelmatig yoga beoefenen helpt je om volop en bewust te leven. Om te ‘Thriven’!

Vraag jij je af of yoga iets voor jou is? Dit is wat regelmatig yoga beoefenen je onder andere brengt. Ben je al overtuigd, meldt je dan direct online aan voor je introductie-aanbieding.

Loslaten van spanning
Fysieke bewustwording
Meer zelfbewustzijn
Kracht & flexibiliteit
Voorkomen ‘burn-out’
Uithoudingsvermogen
Scherpere aandacht
Stress-vermindering

Yoga

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en filosofie. De lessen varieren van actieve flow tot meditatieve ontspanning.

Pilates

De Pilates methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren.

Gerelateerde berichten

Tien jaar Thrive Yoga

Thrive Yoga, een yogaschool met drie locaties in Oost en IJburg, viert dit jaar haar tienjarig jubileum. IJopener nam een …

Lees verder...

Ervaring van een Yogi

Drempel terug te gaan naar je practice? Toen ik afgelopen week, na 2 jaar, mijn voet weer over de drempel …

Lees verder...

Mindfulness Blog

Mindfulness; thuis komen in jezelf De beoefening van mindfulness helpt je om ten volle hier en nu te leven, en …

Lees verder...

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.