Elian

Reiki

Zelf koos ik voor Reiki om nog beter te leren voelen welke energie van mij is. Om zo nog dichter bij mijn eigen energie te kunnen blijven.

Al tijdens het volgen van de Reiki trainingen en de Reiki zelfbehandelingen merkte ik dat het me veel meer bracht dan dat. Er kwam iets op gang, alsof er iets diep in mij werd geraakt en opgeruimd. Wat me een gevoel van grote innerlijke rust gaf.

Een ervaring die ik anderen ook graag wil laten beleven door op een bewuste en zachte manier aandacht te geven aan het lichaam. Zo geef ik niet alleen losse Reiki behandelingen maar pas ik Reiki ook toe in mijn yin yogalessen en coachingssessies als Bewustzijnscoach.

Reiki helpt je om, via je lichaam, weer meer in contact te komen met je diepere zelf. Je innerlijke wijsheid, die vaak zo ver weg lijkt te zijn in dit drukke bestaan. Om de levensenergie weer door je lichaam te laten stromen. De stroom van jouw levensenergie die de natuurlijke processen in je lichaam weer op gang brengen. Om alles z’n eigen plek te laten innemen zodat er weer nieuwe ruimte ontstaat in jou.

Boek een behandeling en ervaar zelf wat Reiki voor jou kan betekenen!

Andere masseurs

Reut portrait kopie

Reut

Angie root

Angie

Saoula portrait

Saoula

jose_vicente_massage

Jose

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.