Angie

stoelmassage

Ik ben Angie Root en ik ben gecertificeerd stoel masseuse. Vanaf maart 2023 geef ik stoelmassages bij Thrive.

Waarom stoelmassage? Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat lichamelijke aanraking bijdraagt aan je mentale en fysieke gezondheid. Stoelmassage is een geweldige vorm van massage, omdat het snel, goedkoop en effectief is. De massage heeft een korte duur (Max. 35 minuten), is laagdrempelig omdat de kleding aan blijft, en is extreem effectief. De massage pakt alle spiergroepen aan die het meeste belast worden in ons dagelijks leven. Naast masseuse ben ik ook energetisch therapeute. Sinds 2021 heb ik diverse opleidingen gevolgd in energetische en holistische geneeswijzen. Dit is voor mij een mooi leerproces geweest, ook in mijn persoonlijke leven. Ik ben tot mooie inzichten mogen komen over de gezondheid van de mens. De holistische kijk op ziekte en klachten staat ons toe om te streven naar balans in het lichaam. Als een lichaam in balans is wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd, waardoor gezondheid mogelijk is.

Ik verwelkom je graag in mijn stoel!

Andere masseurs

Julia

Moira

Wouter

Saoula

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.