Ervaring van een Yogi

Drempel terug te gaan naar je practice?

Toen ik afgelopen week, na 2 jaar, mijn voet weer over de drempel bij Thrive Yoga zette kwam er meteen een glimlach op mijn gezicht. Ik ademde de heerlijke aroma’s van de studio in en werd warm welkom geheten door Marco. Eenmaal op de mat genoot ik van de inspirerende woorden van de docent, de verbinding met de mede yogi’s en de meditatieve flow. Het voelde als thuiskomen, alsof ik nooit weg was geweest.

Voor de corona was ik wekelijks in de studio te vinden en kon bijna niets mij weerhouden om te gaan. Waarom heb ik dan zo lang gewacht om terug te komen, vroeg ik mij af? Aan het begin van de les deelde Marco deze spreuk: “Worrying does not take away tomorrow’s troubles; it takes away today’s Joy”. Tijdens de schouderstand realiseerde ik dat ik mijzelf het plezier dat ik ervaar door de yogalessen heb onthouden door “zorgen te maken”. Mijn routine was doorbroken, opeens was teruggaan naar de yoga studio een flinke stap uit mijn comfortzone en bedacht mijn hoofd allerlei excuses om niet te gaan. Doodzonde, want jeetje, wat heb ik dit gemist!

Waarom deel ik deze ervaring? Omdat ik vast niet de enige ben die dit ervaart, het is immers heel menselijk als iets uit je routine is geraakt om een drempel te voelen om terug te keren. Dezelfde avond heb ik mij weer wekelijks ingeschreven voor de lessen, yoga brengt mij zoveel… dat gun ik jou ook! Dus stel het niet langer uit, reserveer een les, je zult jezelf dankbaar zijn.

Audrey

Yoga

In onze Yogalessen is veel aandacht voor houding, beweging, adem en filosofie. De lessen varieren van actieve flow tot meditatieve ontspanning.

Pilates

De Pilates methode is een effectieve body workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en flexibel lichaam te creëren.

Gerelateerde berichten

Verbonden ademen

Verbonden ademen: het lichaam geestelijk opruimen Het is tegenwoordig moeilijk om eraan te ontkomen, zeker als je in bepaalde kringen …

Lees verder...

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga: balans tussen beweging en verstilling Yoga is er in veel verschillende vormen, van vliegend (aerial), tot vrijwel …

Lees verder...

Aerial Yoga

Aerial Yoga: een openbaring! Wie wil er nou niet vliegen, als je kan vliegen? Dat is eigenlijk het eerste dat …

Lees verder...

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.