Fertility Yoga

Thrive Yoga ondersteunt haar gemeenschap op zoveel manieren en we zijn er om u te begeleiden in uw vruchtbaarheidsyoga reis, om u te helpen evenwichtige lichaam-geest voorwaarden te creëren voor een toekomstige zwangerschap. Yoga helpt al jaren de bloedsomloop in uw voortplantingsorganen te verbeteren, uw ademhaling en mindfulness oefeningen helpen stress los te laten en ondersteunen het proces van een gezonde ovulatie en een succesvolle conceptie. Thrive Yoga biedt “Your Fertility Yoga Rituals” programma – gebaseerd op vruchtbaarheidsyoga en ademwerk, meditatie en mindfulness voor stressverlichting – zo belangrijk en impactvol in uw vruchtbaarheidstraject.

Uw vruchtbaarheids yogarituelen programma

Thrive Yoga biedt “Your Fertility Yoga Rituals” online programma dat combineert:

  • Intake gesprek met onze vruchtbaarheidsyoga docent
  • Gevolgd door 15 dagen online vruchtbaarheidsprogramma
  • Dagelijkse vruchtbaarheidsrituelen van 15-20 minuten in lijn met uw pre-durend-post ovulatie cyclus
  • Eindadviesgesprek met onze vruchtbaarheidsyogaleraar
  • Persoonlijke aandacht, ondersteuning en begeleiding gedurende de hele duur van het programma en daarna

Dit programma geeft je de mogelijkheid om een diepe duik te nemen in vruchtbaarheid, je lichaam en geest te ondersteunen met liefdevol ontworpen vruchtbaarheid yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, op vruchtbaarheid geïnspireerde meditaties, zelfmassage en andere zelfzorgrituelen, waardoor je jezelf bekrachtigt en voorbereidt op een succesvolle conceptie en ruimte creëert voor toekomstig leven in jezelf.

Prijs voor het volledige programma is € 175,- (incl. 21% BTW).

Voor wie is dit programma bedoeld

Dit programma is voor vrouwen die graag zwanger willen worden en hun lichaam en geest willen ondersteunen in dit vruchtbaarheidsproces. Dit programma is ook geschikt voor vrouwen die een miskraam hebben gehad en hun lichaam willen ondersteunen in de periode na het herstel, ter voorbereiding op een nieuwe poging om zwanger te worden. Wij raden aan om er minimaal 2-3 weken na een miskraam mee te beginnen.

Dit programma is ideaal voor vrouwen die een conceptiebehandeling zoals IVF of IUI ondergaan om hen te ondersteunen bij het loslaten van fysieke ongemakken en het loslaten van stress. Het unieke van dit programma is dat het is afgestemd op je eigen cyclus, parallel loopt aan je conceptie (behandelings) proces en je kansen om zwanger te worden aan het einde van je cyclus maximaliseert. Om meer te weten te komen over het programma, kunt u ons hier mailen.

Uw vruchtbaarheidsyoga docent Iryna Odessa

Onze vruchtbaarheidsyoga docente en welzijnsgids – zal u ondersteunen in deze reis. Iryna Odessa heeft zelf een pijnlijke miskraam doorgemaakt en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijzen van yoga, ademhaling, mindfulness en is gepassioneerd over het ondersteunen van vrouwen in hun vruchtbaarheidsreis en daarna zwangerschapstijd. Hier is wat Iryna zegt over haar ervaring:

“Nadat ik een pijnlijke miskraam had meegemaakt, realiseerde ik me dat yoga en lichaam-geest rituelen geweldige, natuurlijke genezingsmiddelen kunnen zijn en een prachtige manier om je voor te bereiden op vruchtbaarheid. Gebaseerd op mijn ervaring, heb ik een programma gebouwd om vrouwen, zoals ikzelf en jijzelf, in staat te stellen om ons lichaam een gastvrij thuis te maken voor een nieuw leven, om dit op een natuurlijke manier en in onze eigen tijd en ruimte te doen.”

Voor meer vragen, kunt u ons hier mailen. Om meer te weten te komen over Iryna Odessa, kunt u haar Instagram hier vinden.

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.