Yosri

Pilates

Hi, mijn naam is Yosri. Iets over mezelf: Ik ben zo’n 15 jaar geleden vanwege een zwakke rug met Pilates-lessen begonnen. Al spoedig verdwenen mijn rugklachten. Pilates heeft mijn core blijvend versterkt.

Inmiddels ben ik een ervaren Pilates-beoefenaar in verschillende stijlen en daarnaast instructeur in BASI-Pilates, wat staat voor Body Art and Science International Pilates. Ik geef intensieve workouts voor zowel beginners als gevorderden, mannen als vrouwen, oud als jong, topsporters als mensen met rugklachten. De oefeningen worden niet makkelijker, wel beter!

 

 

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

portret Cristina

Yoga

Cristina

veronika portrait

Yoga

Veronika

Iryna-Odessa-portrait

Yoga

Iryna

Anna Valentini portrait

Pilates

Anna

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Maria Arnaoutaki portrait

Yoga

Maria Arnaoutaki

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.