Tiffany

Yoga

Ik geef klassieke hatha lessen in Sivananda stijl. De les bestaat uit ademhalingsoefeningen (pranayama), zonnegroeten, een reeks actieve yoga asana’s afgewisseld met ontspanning. De yoga stijl is ontwikkeld door swami Sivananda. Hij had een achtergrond als dokter, met deze kennis heeft hij een serie oefeningen ontwikkeld die optimaal is voor je al gehele gezondheid. De asana houdingen zijn gericht op het bevorderen van het functioneren van je organen en de afwisseling van inspanning en ontspanning bevordert de balans van je autonome zenuwstelsel. Door het geregeld beoefenen van Sivananda yoga zal je je fitter voelen en merk je dat je meer ontspanning kan vinden in je leven.

De reeks asana’s zal elke les ongeveer hetzelfde zijn, met wat variatie in houdingen. Hoe vaker je de asana’s doet, hoe meer je de voordelen van de pose kunt voelen en hoe dieper je in de poses kunt komen. Ook worden de asana’s meditatiever naarmate je ze vaker doet, waardoor je de focus naar binnen kunt brengen en meer innerlijke rust ervaart. In mijn lessen leg ik de nadruk op het vinden van stilte en acceptatie binnenin, zodat je een sterkere verbinding met jezelf kunt vinden.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Micah_brosh_portrait

Pilates

Michal

Marens portret

Pilates

Marens

image0

Yoga

Jelka

Laura-Bohn_portrait

Mindfulness, Yoga

Laura

Anna Valentini portrait

Pilates

Anna

veronika portrait

Yoga

Veronika

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.