Suzan

Adem

Nadat ik 14 jaar in het bedrijfsleven heb gewerkt begon er iets te knagen. Ik merkte dat ik last van stress had en dat ik vaak doordenderde zonder stil te staan bij wat ik eigelijk voelde. Ik vond het überhaupt moeilijk om bij mijn gevoel te komen en naar mijn hart te luisteren. Daarom heb ik besloten om te stoppen met mijn commerciële baan. Best een spannende beslissing. Ik had geen idee wat ik dan wel wilde gaan doen, behalve dat ik tijd nodig had. Tijd voor mezelf. In deze periode ben ik in contact gekomen met ademwerk. Ik ben van nature nuchter en sta met beide benen op de grond, maar ik werd totaal overweldigd door de kracht van de verbonden ademhaling. De adem bracht mij in contact bracht met mijn diepere zelf. De emoties, de fysieke uitingen van mijn lijf, de vreugde, de dankbaarheid en het opgeruimde gevoel. Het geeft me het vertrouwen om mijn eigen pad te volgen en helpt mij om beter te voelen wat er speelt in mijn lijf. 

Inmiddels ben ik een gecertificeerd ademcoach en heb al veel sessies mogen geven. Elke persoon is anders en elke sessie is anders, maar het is altijd weer een waardevol moment van oprechtheid, kracht en verbinding. Of het nou 1 op 1 is of in groepen. 

Voor mij staat de adem voor levensenergie. Helaas besteden we er vaak weinig aandacht aan, terwijl het zo’n krachtig, zelfhelend instrument is. Het kan je helpen bij het verbeteren van concentratie en focus, het verminderen van stress, en het verwerken van emoties. De techniek waarmee ik werk wordt ‘bewust verbonden ademhaling’ genoemd. Hiermee laat je de pauzes weg die we van nature tussen onze in- en uitademing laten vallen. Het brengt je in contact met je gevoel, het schoont je onderbewuste op en maakt dat je je vrijer, liefdevol en dankbaar voelt. Ik wil met mijn lessen graag zoveel mogelijk mensen de kracht van ademhaling laten ervaren.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Yoga

Jelka

Pilates

Matilde

Yoga

Manon

Yoga

Julia

Yoga

Silvia

Pilates

Rianne

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.