Natalie

Yoga

Mijn naam is Natalie en yoga is mijn passie. Ruim 10 jaar geleden maakte ik kennis met yoga. Een paar jaar geleden besloot ik mensen te helpen hun innerlijke balans te vinden en heb ik een 200 uur durende yoga docentenopleiding op Bali gevolgd.

De hoogste beloning voor mij zijn de blije ogen van de studenten en hun warme glimlach tijdens onze bijeenkomst 🌞

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

IMG-7221

Pilates, Yoga

Reut

Sven portrait

Yoga

Sven

jady satoer portrait

Yoga

Jady

Burcin_Ozyurek_portraid

Yoga

Burcin

portrait Karin

Pilates, Yoga

Karin

Anna Valentini portrait

Pilates

Anna

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.