Melina

Pilates

Mijn naam is Melina en ik ben een professionele danseres, danslerares en pilateslerares. Na het succesvol afronden van mijn studie in Athene besloot ik naar Nederland te verhuizen om als danseres te gaan werken/studeren.

Pilates is al die jaren een cruciale training voor mij geweest, omdat het mij altijd heeft geholpen met mijn kracht- en flexibiliteitsvaardigheden en het voorkomen van eventuele blessures door het dansen.Als gevolg daarvan begon ik langzaamaan verliefd te worden op de techniek van Pilates en mijn ambitie en droom was om pilatestraining en dansen samen te combineren. Daarom ben ik vanaf maart 2021 begonnen met de basiscursus in Amsterdam en ben ik momenteel bezig met mijn certificering.

Als Pilates-leraar zou het mijn doel zijn om mijn cliënten te helpen met wat ze zoeken door pilates te doen, te werken aan hun houding/uitlijning, eventuele aandoeningen of spieronevenwichtigheden, blessures enz., en vooral om hen een goed gevoel te geven aan het einde van de training. elke klas.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Mel5a Thrive Yoga kopie

Pilates

Melanie

stefania_montemurro_portrait

Mindfulness, Yoga

Stefania

20200503_150012

Pilates

Noa

susanne-hameleers-portrait

Yoga

Susanne

Ana portrait

Yoga

Ana

Helene_Vogelaar_Portret

Pilates

Helene

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.