Melanie

Pilates

Mijn naam is Melanie en ik hou van reizen, een hapje eten buiten de deur en natuurlijk pilates (en niet zo’n klein beetje ook). Vanuit de danswereld ben ik doorgerold naar pilates. Door mijn enthousiasme voor pilates heb ik na 15 jaar besloten om mijn dans/balletstudio te verkopen. Mijn opleidingen en trainingen op het gebied van pilates heb ik in Nederland, Europa en in de USA gevolgd. Hiernaast heb ik mijn kennis met aanverwante cursussen zoals bekkenbodem, ademhaling en fascia aangevuld. Mijn lessen kenmerken zich door de vele details, bewustwording van functioneel bewegen, focus op souplesse vs. kracht en visualisatie voorbeelden (tot hilarische voorstellingen van alle beelddenkers). Mijn plezier stopt niet bij het lesgeven aan klanten maar wordt verreikt door het lesgeven van opleidingen aan (toekomstige) trainers en liefhebbers in mijn eigen ontwikkelde bewegingsmethode.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Rianne pose

Pilates

Rianne

Romy portrait

Yoga

Romy

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

IMG-7221

Pilates, Yoga

Reut

Micah_brosh_portrait

Pilates

Michal

Sofia portrait

Yoga

Sofia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 20,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 40,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.