Nieuw boekingssysteem

Marjon

Yoga

Ik heb zeven maanden in India doorgebracht om mij volledig onder te dompelen in de yogafilosofie en het Boeddhisme. Waarbij ik van zowel traditionele Indiase als Westerse teachers heb mogen leren en veel nadruk lag op de spirituele achtergrond van yoga. Ik voel me sterk verbonden met chakras, meridianen en de mentale kant van yoga, maar probeer ook een balans te vinden met juiste alignment en fysieke aspecten van de asanas.

In mijn lessen deel ik graag een ‘totale ervaring’, waarin asanas een onderdeel zijn van de klas, maar ook aandacht wordt gegeven aan filosofie, pranayama en meditatie om zodoende ons lichaam, de geest en de ziel met elkaar te verbinden. Daarnaast heb ik in verschillende ashrams geleefd en stilte retraites gevolgd en vind ik het fijn om deze ervaringen van stilte te verweven in mijn yogalessen.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Laura-Bohn_portrait

Mindfulness, Yoga

Laura

Margaret-portrait

Pilates

Margaret

IMG_0666

Yoga

Vera

Frederieke portrait

Yoga

Frederieke

Mariska-Assink_portrait

Pilates, Yoga

Mariska

Marco-Rodie-portrait

Yoga

Marco

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.