Nieuw boekingssysteem

Loes

Yoga

Na een weg van meer dan 20 jaar een eigen yoga practice vanuit allerlei verschillende stijlen en vormen te volgen, voelde het in 2017 als een natuurlijke stap om een yoga opleiding te gaan doen. In dit jaar ben ik de Yin opleiding gaan doen bij Hellen van den Harten. Vanuit deze weg ben ik ook meer de zachtheid van de practice gaan omarmen en deel dit dan ook in mijn lessen. Naast de yin opleiding ben ik vervolgens een mindfulness training gaan volgen. De combinatie van het stilstaan van yin en de kracht van het moment van mindfulness zijn als rode draad door mijn lessen te vinden.

Vervolgens ben ik in 2019 een Vinyasa opleiding gaan volgen bij David Lurey. Waarbij ook in deze vorm van yoga de kracht van het nu en de mildheid in binnen de yang practice terug komen in mijn lessen.

De balans tussen de verschillende vormen van yoga; de kracht van het yin en de yang en de verbinding tussen beide in combinatie met mindfulness is voor mij een dagelijkse practice.

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Kelly Harbering portrait

Yoga

Kelly

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Lara_Coret_portrait

Yoga

Lara

Alexandra

Yoga

Alexandra

heidi portrait

Yoga

Heidi

Grazia_Medeot

Yoga

Grazia

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.