boekingssysteem

Laetitia

Yoga

Ik was 19 toen ik voor het eerst kennismaakte met (Hatha) yoga. Mijn beoefening was vooral gericht op het fysieke lichaam. Daar kwam verandering in toen ik begin 20 een burnout kreeg, waardoor ik me meer ben gaan interesseren in de innerlijke wereld. Dat bracht me in contact met boeddhisme, meditatie en zelfonderzoek. Ondertussen bracht de beoefening van Iyengar me weer terug naar de yogamat, maar pas nadat ik Vinyasa had ontdekt, raakte ik geïnspireerd les te gaan geven. Geleidelijk groeide ook mijn interesse voor de meer verstilde vorm van Yin yoga, want hoewel ik van nature een zeer actief persoon ben, ervoer ik hoe weldadig de combinatie van yin en yang yoga is voor lichaam en geest; juist in het drukke bestaan van tegenwoordig. Ik nodig daarom mijn studenten in mijn Yinlessen uit te vertragen en de blik naar binnen te keren, terwijl in mijn Vinyasalessen (meer een dynamische vorm van yoga) ik houdingen met adem en beweging combineer tot een flow op het ritme van zorgvuldig samengestelde muziek, waarin juist inspanning, focus en uitdaging studenten naar ontspanning leiden.

En of ik nu Vinyasa, Yin of een Yin Yang les geef, mijn wens is dat door de beoefening iedere student beter in contact komt met zichzelf en zijn of haar dieper gelegen natuur in deze wereld vol continue afleidingen. Ik heet je graag welkom op de mat!

 

warme groet,

Laetitia

Andere docenten

Thrive werkt met ruim vijftig betrokken en ervaren yoga- en pilates docenten. Al onze docenten hebben een geaccrediteerde opleiding en enkele jaren ervaring in het lesgeven. Samen vormen zij de kern van Thrive Yoga en delen ze met liefde hun passie voor yoga of pilates.

Lovely_uhlenbeek_portrait

Yoga

Lovely

Mirjam-Couvreur_portrait

Pilates

Mirjam

Jo-Emmet-Portrait

Yoga

Jo

carol aldighieri portrait

Yoga

Carol

Mariska-Assink_portrait

Pilates, Yoga

Mariska

fbt

Yoga

Marta Martini

Twee of vijf proeflessen Yoga of Pilates

Om een goede indruk van Thrive Yoga te geven, bieden we je de keuze om te starten met:

  • 2 proeflessen binnen 1 week (€ 17,-)
  • 5 proeflessen binnen 1 maand (€ 35,-)

De lessen kunnen zowel in de studio, buitenlessen als voor livestream lessen gebruikt worden! De perfecte manier om kennis te maken met de verschillende lessen en docenten bij Thrive. Je kunt zowel Yoga als Pilates volgen (waarvan maximaal eenmaal Aerial).  We adviseren om verschillende lessen / docenten uit te proberen zodat je ons gevarieerde aanbod kan ervaren.  Deze introductiekaart aanbieding is eenmalig verkrijgbaar wanneer je nog niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt en alleen beschikbaar wanneer je in Amsterdam (of aangrenzende gemeenten) woonachtig bent.

Je kunt voor Zwangerschapsyoga een losse proefles volgen voor € 10,- , Als je al Thrive lid bent en een rittenkaart hebt, dan kun je deze ook eenmalig gebruiken voor een proefles zonder bijbetaling.